Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съединител 146

Здравейте колеги,

Миналата седмица при качване на един тротоар ми пребоксува съединителя и замериса яко.
    Днес както се връщах от КН вече бях стигнал в София и усетих, че нещо не е наред с него и като спрях на едно от пешеходните светофари не успях да включа на никоя скорост. Загасих мотора и тръгнах на стартер на втора и се пооправи и нормално без проблеми се прибрах.

Какво предполагате и какво ще ми препоръчате да направя.

Къде мога да отида за да ми кажат какво става и някакви ориентировъчни цени.

Благодаря!
    Alfa Romeo 146 TS, 1.4 '99

Re: Съединител 146

Първоначално публикувано от onzifonzi
    Здравейте колеги,

Миналата седмица при качване на един тротоар ми пребоксува съединителя и замериса яко.
    Днес както се връщах от КН вече бях стигнал в София и усетих, че нещо не е наред с него и като спрях на едно от пешеходните светофари не успях да включа на никоя скорост. Загасих мотора и тръгнах на стартер на втора и се пооправи и нормално без проблеми се прибрах.

Какво предполагате и какво ще ми препоръчате да направя.

Къде мога да отида за да ми кажат какво става и някакви ориентировъчни цени.

Благодаря!
    ами ако боксува ше го сменяш няма начин, и аз бях така, боксуваше и накрая отказа. 218лева ми струваше комплекта на мен.
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Comment

колега на него 6е му излезе по скапи4ко от на теб,защото е с т.с. там е маи е окол о 400лв. а и труда,при мен положението е подобно само алфата дето тресе при потегляне,ама ще я тормозя до краи щото сам стиснат и давам пари само за бензин даге много

Comment

Казвайте къде да отида, че това ще е първия и ремонт и нямам представа от сервизите в София. Може и в Пазарджик ако има препоръки.
        Alfa Romeo 146 TS, 1.4 '99

Comment

при Румен, насоки как да стигнеш до сервиза му и телефон за връзка можеш да видиш в общ технически раздел, една от стикнатите теми.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Working...
          X